Behov for nytt tak eller holder det med en fornyelse?

Det er mange årsaker til å ta kontakt med en taktekker. Det er ikke alltid slik at tak må legges nytt, noen ganger kan det være tilstrekkelig å renovere eksisterende tak. En taktekker tar jobben i høyden, og sikrer at taket ditt varer i mange år fremover. En taktekker kan utføre jobben med å renovere, gjenoppbygge eller rett og slett legge helt nytt tak.

Renovering av tak

Vær, vind og nedbør setter sitt preg på taket ditt. Mose og skitt kan gjøre et tak ugjenkjennelig, og enkelte ganger vil det være tilstrekkelig for taktekkeren å gjøre en takfornying. Dette vil alltid være avhengig av utfallet av en befaring. Det er da taktekkeren vurderer om taksteinen i bunn er god nok til at det er økonomisk lønnsomt å gjøre en takfornyelse eller takrenovering. Dersom en sjekk av understeinen tilsier at en grundig vask vil gjøre nytten, kan taktekkeren høytrykksvaske taksteinen før den impregneres. Med et strøk eller to av ønsket maling vil taket se som nytt ut, og være med på å holde huset, leiligheten eller blokka godt isolert i flere år.

Legging av nytt tak...

… bør alltid utføres av en kyndig taktekker. Svake punkter i et tak kan føre til store ødeleggelser, og nedbør som finner veien inn i konstruksjonen av huset kan medføre omfattende skader. Ved å investere i en dyktig taktekker er du sikret en konstruksjon som vil vare lenge, se godt ut og ivareta huset eller leiligheten på aller beste måte.

Kontakt oss for en befaring

Det er ikke en enkel sak å vurdere om ditt tak trenger en renovering, eller om det rett og slett burde byttes ut. Inviter en fagperson til å vurdere jobben, så er du sikret et resultat som varer. Blikkenslageriet utfører en rekke oppdrag innen taktekking, både små for private så vel som større oppdrag på vegne av private eller kommunale aktører. Vår befaring er fullstendig uforpliktende, og vil gi deg svar på omfanget av arbeidet som burde gjøres.

Velg Blikkenslageriets taktekker – Bærum, Oslo og omegn dekkes!

til toppen