Blikkenslager Akershus – med øye for detaljer

Vi i Blikkenslageriet har solide byggetekniske kunnskaper. Vi er nøyaktige i vårt arbeid, og har et godt øye for detaljer. Som en erfaren aktør på markedet garanterer vi en jobb vel utført. Vi er din lokale blikkenslager, Akershus som Oslo og omegn.

Velfungerende løsninger

Arbeidsdagen vår inkluderer alt fra arbeid på verkstedet til å utføre oppdrag rundt i Akershus og omegn. Vårt arbeid skal vare i mange år, og vi stiller derfor høye krav til kvalitet både når det kommer til valg av materialer og utførelse av arbeid på tak og fasader.

Med tilgang til eget verksted i Bjerkås Næringspark kan vi sikre at du får det resultatet du ønsker. Her foregår all vår produksjon av plater og beslag, slik at vi kan skreddersy vårt arbeid til dine ønsker.

Hvordan en blikkenslager jobber

Som blikkenslagere er vi godt vant til å jobbe med stål, sink, jobber og aluminium. Vi kombinerer gamle og nye teknikker for å oppnå best mulig resultat, og erkjenner at det i bransjen vår er slik at det beste arbeidet skal være usynlig. Vi monterer og tilpasser, produserer og bygger alt fra tak til ventilasjonsanlegg og fasader på bygg.

Hensyn til miljøet

Vi anerkjenner at miljøhensyn er viktig, spesielt i dagens samfunn. Det er flere muligheter for blikkenslageren ta slike hensyn, og som din blikkenslager i Akershus har vi fokus på ombruk og gjenvinning av gamle materialer. Vi har i tillegg et økende fokus på miljø og bærekraft i vår arbeidshverdag. Dette er i tråd med det grønne skiftet som må skje innen fagområdet til blikkenslagere og taktekkere.

Vi er din lokale blikkenslager (Akershus som Oslo)

Blikkenslageriets dyktige håndverkere hjelper deg gjerne med å finne ut hva som sikrer best mulig resultat i henhold til dine behov, og veileder deg gjerne på veien med vår solide erfaring. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat, eller kom innom lokalene våre. Vi ser fram til å høre fra deg!

til toppen