Blikkenslager Akershus – med øye for detaljer

Vi i Blikkenslageriet AS har solide byggetekniske kunnskaper. Vi er nøyaktige i vårt arbeid, og har et godt øye for detaljer. Arbeidsdagen vår inkluderer alt fra arbeid på verkstedet til å utføre oppdrag rundt i Akershus og omegn. Vårt arbeid skal vare i mange år, og vi stiller derfor høye krav til kvalitet både når det kommer til valg av materialer og utførelse av arbeid på tak og fasader. Som en erfaren aktør på markedet garanterer vi en jobb vel utført.

Velfungerende løsninger

Med tilgang til eget verksted i Bjerkås Næringspark kan vi sikre at du får det resultatet du ønsker. Her foregår all vår produksjon av plater og beslag, slik at vi kan skreddersy vårt arbeid til dine ønsker. Har du behov for blikkenslager i Akershus og omegn? Ta kontakt med oss i dag.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvordan jobber en blikkenslager?

Som blikkenslager er vi godt vant til å jobbe med stål, sink, jobber og aluminium. Vi kombinerer gamle og nye teknikker for å oppnå best mulig resultat, og erkjenner at det i bransjen vår er slik at det beste arbeidet skal være usynlig. Vi monterer og tilpasser, produserer og bygger alt fra tak til ventilasjonsanlegg og fasader på bygg. Ta kontakt i dag for en dyktig blikkenslager i Akershus.

Tar dere hensyn til miljø i arbeidet deres?

Det er flere muligheter for blikkenslageren å ta hensyn til miljøet. Som din blikkenslager i Akershus har vi fokus på ombruk og gjenvinning av gamle materialer, samt et økende fokus på miljø og bærekraft i vår arbeidshverdag. Dette er i tråd med det grønne skiftet som må skje innen fagområdet til blikkenslagere og taktekkere.

Hva koster en blikkenslager?

Prisen for blikkenslager i Oslo og Akershus vil variere i henhold til hva som skal utføres, hvordan arbeidet skal utføres og hvilke materialer som egner seg til oppdraget. Vi hjelper deg gjerne med å finne ut hva som gir deg best mulig resultat for ditt behov, og veileder deg gjerne på veien med vår solide erfaring. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat.

til toppen