Blikkenslager Bærum:
Fagfolk med blikk for kvalitet

Blikkenslageriet AS er din lokale blikkenslager og taktekker.
Vi tar alle typer oppdrag og prosjekter for privatpersoner, det offentlige og bedrifter.

Hvorfor velge Blikkenslageriet AS?

Det er helt forståelig om du ikke er helt sikker på hvilken tjenesteyter du skal velge for ditt taktekker- eller blikkenslagerarbeid. Det finnes mange tilbydere på markedet, og det kan være vanskelig å vite hvilke som er pålitelige. Velger du Blikkenslageriet AS, er du garantert at vi utfører et godt og kvalitetssikret arbeid. Vi har sentral godkjenning for ansvarsrett og dyktige ansatte med lang og bred erfaring. Ønsker du en blikkenslager som har alt på det rene og som setter kundens ønsker og behov først? Da har du kommet til rett sted!

Vårt tjenestetilbud

Vi er et taktekker og blikkenslagerfirma som tilbyr kvalitetsarbeid utført av kvalifiserte fagfolk.

Av tjenester våre blikkenslagere kan bistå med, finner du blant annet:

  • Takomlegging og rehabilitering av tak

  • Blikkfasade

  • Båndtekking

  • Takrenner

  • Beslag og tynnplatekonstruksjoner

  • Fasadebeslag

  • Beslag rundt vinduer og dørterskler

Vårt verksted

I Slemmestad finner du vårt topp moderne verksted, hvor vi produserer pipehatter, takhatter, fasadebeslag, metalldetaljer, beslag for vindu og døromramminger, samt spesialtilpasset blikk etter kundens ønske. I tillegg utfører vi knekking av plater.

Ta kontakt med oss i dag

Blikkenslageriet AS er synonymt med kvalitet og sikkerhet. Vi er en blikkenslager du kan stole på, uansett om du har behov for blikkenslagerarbeide, taktekking eller produkter. Ta kontakt med oss for mer informasjon om våre blikkenslagertjenester i Bærum, Oslo, Asker og ellers på Østlandet. Du kan også be om et uforpliktende tilbud eller bestille befaring. Du kan nå oss ved å ringe telefonnummer 40484777 eller ved å sende en e-post til post@blikkenslageriet.no.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Utfører dere kun blikkenslagerarbeid i Bærum

Nei, absolutt ikke. Våre blikkenslagere utfører også oppdrag i Oslo og ellers på Østlandet. Per av i dag har vi blant annet kunder i Akershus, Buskerud, Røyken, Asker og Bærum. Vi anbefaler deg å ta kontakt med oss for mer informasjon, ettersom det kan påløpe ekstrakostnader avhengig av avstanden til oppdraget.

Hvor mye koster tjenestene deres?

Det er vanskelig å oppgi en pris uten å vite noe mer om dine behov, oppdragets omfang, hvor arbeid skal utføres og innen når det skal være utført. Dersom du tar kontakt med oss vil du ikke bare få mer informasjon, men også et uforpliktende tilbud.

Hvor finner jeg eksempler på forskjellige typer utførte prosjekter?

Du vil kunne finne tilgjengelig bilder av utførte oppdrag her på nettsiden vår. Dersom du følger oss på Facebook eller Instagram vil det også ligge tilgjengelig et utvalg av ulike typer ferdigstilte prosjekter der.

Hva gjør en blikkenslager?

Kort sagt er en blikkenslager en håndverker som i hovedsak jobber med tynnplater og tynnplateprodukter i ulike metaller. Det er et yrke som krever gode byggtekniske kunnskaper, og du skal kunne forvente at en blikkenslager er både presis og nøyaktig i sitt arbeide.

til toppen