Dyktig, erfaren taktekker: Oslo, Akershus og omegn

Blikkenslageriet AS holder til på Slemmestad, rett utenfor Oslo. Hos oss finner du engasjerte fagfolk som brenner for yrket sitt. Vi er opptatt av å yte god service, og sørger for at kunden alltid får utført oppdrag som svarer til forventningene. Har du behov for taktekking? Oslo og omegn er områder hvor vi tilbyr våre tjenester.

Prinsippene ved taktekking

Våre ansatte har omfattende erfaring med taktekking av alle typer tak. Taktekking utføres hovedsakelig etter to prinsipper: luftet og ikke-luftet tekking. Luftet tekking er eksempelvis takstein som heves over undertaket, mens ikke-luftet tekking er blant annet shingel som legges rett på taket. Uansett om taket er lekk eller om du har planer om å legge nytt tak har vi kunnskapen og erfaringen til å utføre oppdraget.

Hva gjør en taktekker?

En taktekker kan metall, enten det er aluminium, stål, kobber eller sink, og vil sørge for omhyggelig utførelse og god isoleringsevne. En taktekker utfører arbeider som reparasjon, rehabilitering, taksikring og isolering. Vi kan også hjelpe med beslag, snøfangere, takrenner og nedløpsrør. Rett å slett alt som har med vedlikehold av tak å gjøre.

Ring oss for taktekking (Oslo, Akershus og omegn)
Blikkenslageriet AS er vant til varierte arbeidsdager og tar utfordringer på strak arm. Ta kontakt med oss i dag på telefon 404 84 777 for en uforpliktende prat eller for å bestille en gratis befaring av dyktige taktekkere. Vi tilbyr våre tjenester i hele Oslo, Akershus og omegn –også ellers på Østlandet.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hva slags oppdrag tar dere?

Vi tar på oss en rekke ulike oppdrag som taktekking av eldre boliger og nybygg, moderne utforminger, så vel som fornyelse av eldre bygninger og boliger. Huska at fasader i metall krever nøye håndarbeid, men skaper til gjengjeld lite vedlikeholdsbehov. Velg oss som din blikkenslager og takteller (Oslo og omegn).

Hva gjør en blikkenslager?

Jobben til en blikkenslager er variert, og innebærer detaljert planlegging, utføring og nøye presisjon i arbeidet. Vi gjør alt fra vindubeslag til pipebeslag, båndtekking, fasade og tak, samt takrenner. Mye av utstyret som benyttes er håndverktøy, utformet for å banke, bøye og klippe. Hvert eneste oppdrag er unikt, det finnes ingen fastsatt mal for hvordan jobben skal gjøres.

Hvordan når jeg dere?

Ring oss gjerne på telefon 404 84 777, enten det gjelder en uforpliktende prat eller befaring. Du kan også sende oss en henvendelse på e-post til post@blikkenslageriet.no. På vår hjemmeside kan du i tillegg sende en melding via vårt nettskjema. Vi utfører store og små blikkenslageroppdrag som din blikkenslager i Oslo og Akershus, ja, vi tar oppdrag over hele Østlandet.

til toppen