Taktekker Bærum – Når du verdsetter effektivitet og kvalitet

Taket er byggets viktigste overflate. Med tanke på skadeomfanget ved mulige lekkasjer og nødvendigheten av godt vedlikeholdsarbeid, er en taktekkers rolle svært essensiell. Blikkenslageriet AS består av et knippe dyktige håndverkere som er stolte av faget sitt. Vi er en tjenesteyter med kvalitet og funksjon i fokus, og du er garantert godt utført arbeid om du velger oss som din taktekker i Bærum.

Hva slags oppgaver en taktekker utfører

En taktekker kan metall, enten det er aluminium, stål, kobber eller sink, og vil sørge for omhyggelig utførelse og god isoleringsevne. En taktekker utfører arbeider som reparasjon, rehabilitering, taksikring og isolering. Vi kan også hjelpe med beslag, snøfangere, takrenner og nedløpsrør. Skulle du ha et behov, er det bare å kontakte oss for mer informasjon om hvordan vi kan bistå deg.

Uforpliktende samtale og befaring

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende befaring utført av en dyktig taktekker i Bærum og omegn. Vårt kontor er i Slemmestad, men vi har kunder i Akershus, Buskerud, Røyken, Asker og Bærum. Er du usikker på om vi kan hjelpe deg?
Ring oss for en uforpliktende prat på telefon 404 84 777.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Har dere eget verksted?

I Bjerkås næringspark har vi eget blikkenslagerverksted hvor vi produserer plater og beslag. Verkstedet består av en rekke maskiner som benyttes til produksjon av beslag, samt komponenter til pågående oppdrag. Dette gjør at vi kan produsere på bestilling, tilpasse og utnytte ressursene til det fulle.

Hva koster det å benytte seg av en taktekker?

Pris vil avhenge av oppdragets omfang, samt hvilke materialer som benyttes. Vi vil alltid gjøre en grundig befaring og utføre arbeid i koordinasjon med deg som kunde, og sammen blir vi enige om pris og tidsperspektiv på jobben.

Har dere eksempler på tidligere utførte oppdrag?

Vi legger stadig ut eksempler på jobber vi har utført på vår nettside, enten det er større eller mindre arbeid. Du kan også følge oss på sosiale medier for mer detaljerte eksempler.

til toppen