Blikkenslager: Ofte stilte spørsmål

Våre kunder stiller mange gode og interessante spørsmål, og det er gjerne mye som går igjen. Vi tenkte derfor at vi ville samle noen av svarene våre om blikkenslagerfaget, dersom det er flere som lurer på det samme.

Hva gjør egentlig en blikkenslager?

I dag jobber ikke blikkenslageren lenger med å lage kopper og kar, men arbeider variert i all slags vær ute på tak, fasader og bygninger. Arbeidet inkluderer alt fra vindusbeslag til pipebeslag, båndtekking, fasade og tak, samt takrenner. Hvert eneste oppdrag er unikt, det finnes ingen fastsatt mal for hvordan jobben skal gjøres. En blikkenslager er godt vant til å jobbe med tynnmetall og med eget verksted kan skreddersydde løsninger tilpasses ulike oppdrag.

Kan en blikkenslager bistå med forbedret inneklima?

Inneklima er viktig for helse og trivsel, og ventilasjon er din sikring for et trygt og friskt innemiljø. Blikkenslageren både monterer, bygger og vedlikeholder ventilasjonsanlegg. Dette kan være alt fra montering av tekniske installasjoner til montering av kanalnett med forskjellige komponenter eller oppstart og drift av enkle ventilasjonsanlegg.

Har dere eget verksted?

Blikkenslageriet har eget verksted, og kan enkelt tilpasse de materialene vi jobber med til oppdraget som skal utføres. Hos oss produseres det for eksempel beslag og takplater – alt etter hva kunder etterspør.

Hvilke tjenester tilbyr dere?

Våre blikkenslagere kan blant annet bistå med: takomlegging og rehabilitering av tak, blikkfasade, båndtekking, takrenner, beslag og tynnplatekonstruksjoner, fasadebeslag og beslag rundt vinduer og dørterskler.

Tar dere hensyn til miljø i arbeidet deres?

Det er flere muligheter for blikkenslageren å ta hensyn til miljøet. Som din blikkenslager i Akershus har vi fokus på ombruk og gjenvinning av gamle materialer, samt et økende fokus på miljø og bærekraft i vår arbeidshverdag. Dette er i tråd med det grønne skiftet som må skje innen fagområdet til blikkenslagere og taktekkere.

Hvordan når jeg dere?

Ring oss gjerne på telefon 404 84 777, enten det gjelder en uforpliktende prat eller befaring. Du kan også sende en henvendelse på e-post til post@blikkenslageriet.no. På vår hjemmeside kan du i tillegg sende en melding via vårt nettskjema. Velg oss som din blikkenslager (Asker, Oslo og omegn).

til toppen