Blikkenslager på befaring – hva innebærer det egentlig?

Det er ikke sikkert du noen gang har hatt besøk av en håndverker – kanskje er du førstegangskjøper eller så har du ikke hatt behov for dette tidligere. Det er du ikke alene om, og det kan derfor virke skremmende å skulle sette i gang et prosjekt. Et ord du nok ofte har lest i tilknytning dette, er befaring. Om du ikke helt vet hva dette innebærer, gir vi deg en kjapp innføring nedenfor.

Besøk for et bedre overblikk

For å kunne gi det et best mulig prisoverslag, og også for å kunne vurdere hvor omfattende oppdraget er, vil det ofte være nødvendig å inspisere området du ønsker bistand med. Det vil si at håndverkeren, i dette tilfellet blikkenslageren, kommer på besøk til boligen eller kontorlokalet for å få et bedre overblikk. Formålet med besøket er altså rett og slett å kunne prissette prosjektet. Dette er noe enkelte bedrifter tar betaling for. Vurderer du Blikkenslageriet, er derimot dette noe du ikke trenger å tenke på, da vi selvsagt kommer på kostnadsfri befaring. Vår fagkyndige vil da gjøre vurderinger, ta mål og komme med anbefalinger på løsninger.

Også en unik mulighet for deg

En befaring er ikke bare for oppdragstakerens skyld, det er også en gylden mulighet for deg som oppdragsgiver å kunne vurdere firmaet du har kontaktet. Du kan gjennom en befaring få et lite innblikk i hvordan firmaet opererer, som for eksempel hvor serviceinnstilte de er eller hvor pålitelige de virker. Virker de strukturerte og kompetente med kommunikasjon, er det et godt tegn. Husk samtidig også på å gjøre en grundig sjekk av valgte firma for å være sikker på at de har alt på det rene og følger alt av lover og forskrifter. Med Blikkenslageriet på laget, er du garantert en tilbyder som har kundetilfredshet og kvalitet som førsteprioritet.

Vi er din blikkenslager – Oslo som omegn. Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om hva vi kan gjøre for deg. Vi tar både små og store oppdrag for alt fra privatpersoner til kommuner og bedrifter.

til toppen