Blikkenslageren – et yrke og fag for fremtiden

Det er stort behov for blikkenslagere, og blant bedrifter som søker lærlinger er det flere som uttrykker at de ikke får tak i nok folk. Hva er det med dette yrket som er så ettertraktet?

Blikkenslageren er en ekspert på å sikre fremtidens bygg mot vær og vind. De fine overgangene, holdbare materialene og gode løsningene – dette er blikkenslagerens ekspertise. Med stadig mer nedbør og voldsomt vær, trenger vi tette bygg mer enn noen gang i dag og i tiden fremover. Slike bygg skal også ha god ventilasjon, være energivennlige og sørge for godt inneklima.

Alltid rom for ny læring

Du vil som blikkenslager stadig møte nye utfordringer i en variert jobbhverdag, og dagene er sjelden like. En blikkenslager har stolthet for faget sitt, ser detaljer og mulige løsninger der andre ser hindringer. Kreativitet er viktig, sammen med nøyaktighet og evnen til å ta seg tid og gjøre seg flid. Tak, fasader og ventilasjon – en blikkenslager skal mestre alle deler av yrket. Sertifiseringer og kurs er vanlige å gjennomføre, og det er mulig å ta svennebrev. En godkjent mesterprøve er i tillegg et kvalitetsbevis for mestertittelen som også tilfører kunnskap om organisasjon og ledelse, økonomistyring, markedsledelse og yrkesteori. I tillegg er det som blikkenslager også stadig mer etterutdanning å ta for seg.

En nytenkende, fremoverlent blikkenslager

Blikkenslageriet består av et knippe erfarne, kreative, nytenkende håndverkere. Som en veletablert, erfaren bedrift, vet Blikkenslageriet hva som skal til for å sørge for at jobben utføres på en kostnadseffektiv måte. Vi utfører en rekke ulike oppdrag, alt fra fasader til tynnplater, takomlegging med mer. Våre fagfolk kjenner blikkenslagerfaget godt, og er alltid ute etter ny lærdom og fagkunnskap. Kundene våre er privatpersoner, næringsdrivende og store entreprenører. Vi er spesielt opptatt av kundetilfredshet og utfører arbeid av topp kvalitet.

Blikkenslager Bærum – vi finner løsninger der andre ser utfordringer. Velkommen til oss for en hyggelig prat og en jobb vel utført!

til toppen