Et verksted som dekker dine behov

Blikkenslageriet er ikke bare en tilbyder av tjenesteleveranse for private, bedrifter og kommuner, vil har også et eget verksted. Det er i Bjerkås Næringspark vi produserer plater og beslag, og vi håndterer alle typer metaller. Vi kan levere kvalitetsprodukter og skreddersydde løsninger for ditt bygg – har du et behov, finner vi en løsning.

Hva produserer vi?

Hos oss finner du blant annet følgende:

  • Pipehatter: Pipehatt er en øvre avslutning av pipe med påbygning for å bedre trekk, hindre regn og være et estetisk poeng. Pipehatten kan være et rør av stålplater.
  • Takhatter: En takhatt vil bistå med å sikre at det er tett rundt rør som er ført over tak (f.eks. ventilasjonsrør). Disse kaller også gjerne ventilasjonshetter.
  • Fasadebeslag: Fasadebeslag har som hensikt å beskytte bygninger mot vær og vind, spesielt regn. Det finnes også andre bruksområder, som forsterkning.
  • Knekking av plater: Vi utfører platebearbeiding, som for eksempel knekking av tykke plater.
  • Beslag for vindu og døromramminger: Det er ikke bare fasaden som vil ha behov for beskyttelse. Med et vindusbeslag vil du forhindre at det f.eks. regner inn ettersom vannet ledes vekk fra vindu og fasade. Du vil kunne plassere beslaget under eller over vinduet.
  • Metalldetaljer: Vi utføre detaljer på alle typer metaller.
  • Spesialtilpasset blikk: Har du et ønske eller behov, kan vi sørge for å spesialtilpasse dette.

Er du usikker på hva du har behov for? Det er ikke noe problem. Tar du kontakt med oss, vil vi kunne evaluere beste løsning for deg eller bedriften. Våre dyktige ansatte har lang fartstid i bransjen, og vil kjapt kunne foreslå neste skritt.

Velg Blikkenslageriet

Velg oss som din blikkenslager og taktekker (Bærum, Asker, Oslo og omegn). Er det noe vi kan, så er det faget vi har spesialisert oss innen. Ikke bare vil du som kunde hos oss kunne forvente ypperlig kundeservice og profesjonelle håndverkere, du vil også kunne få spesialprodusert løsningene som passer best for deg. Send oss en e-post på post@blikkenslageriet.no eller ring oss på 404 84 777.

til toppen