Med blikk for bærekraftige løsninger

Rehabilitering og modernisering av bygg, om gjort riktig, er kostnadseffektivt, bærekraftig og klimavennlig. Det har blitt mer og mer vanlig å rehabilitere bygg fremfor å rive og bygge helt nytt, og det er større fokus på livsløpet til bygg enn noen gang tidligere. Med interessen for å ta vare på eldre bygg kommer også behovet for fagfolk som kan ta på seg oppgaven og som har god kjennskap til faget.

Hva blikkenslageren kan bistå med

En blikkenslager er avhengig av gode løsninger, kreativitet og må ha et øye for detaljer. Arbeidsoppgavene er meget varierte, enten det gjelder arbeid med metallplater, fasadebeslag, beslag rundt dørterskler og vinduer eller lekter, sperrer og sløyfer. Mye av arbeidet skjer inne på verksted, eller ute på en fasade av et bygg eller på et tak. En blikkenslager er godt vant til å jobbe med tynnmetall og med eget verksted kan skreddersydde løsninger tilpasses oppdrag. Hos Blikkenslageriet AS produseres det for eksempel beslag og takplater – alt etter hva kunder etterspør.

Bærekraftige løsninger

Med klimaet vi har i Norge er det viktig å velge bærekraftig materiale som tar i betraktning både CO2-avtrykk og levetid. Bygningsmasse er for eksempel et område som har havnet litt i bakgrunnen i klimadebatten, men mye kan gjøres for å sikre at eksisterende og fremtidig bygningsmasse blir mer klimavennlige. Blikkenslageren har, i tradisjon av sitt yrke, evnen til stadig å tenke nytt når det kommer til løsninger og muligheter – også når de kommer til bærekraftige alternativer.

Blikkenslageriet AS tar oppdraget

Modernisering av bygg er del av nåtiden og fremtiden, både med tanke på fasadeteknologier og solcellepaneler. Er du på utkikk etter blikkenslager (Bærum, Akershus, Røyken, Asker og Buskerud) kan du være trygg på at oppdraget er i trygge hender hos Blikkenslageriet AS. Vi tar på oss store som små oppdrag, både for private og offentlige kunder. Kontakt oss i dag for en hyggelig prat og en uforpliktende befaring.

til toppen