Tenk nytt med metallfasade til boligen

Metallfasade er gjerne forbundet med nærings- og forretningsbygg. Når det kommer til private hus, har det vært mindre vanlig å velge metall, enten det gjelder fasade eller vindubeslag. Dette ser ut til å endre seg.

Et unikt alternativ

Det er sterk tradisjon for å velge tre når man skal bygge hus i Norge. Mange ønsker seg samtidig en fasade som er mer unik, og da er en metallfasade både praktisk og tilpasningsvennlig. Det finnes en rekke metaller å velge mellom, som kan gi deg akkurat den stilen du ønsker.

Mange muligheter

Det blir stadig mer tidsriktig å benytte seg av metall på steder der man tidligere hadde valgt treverk. Dette omfatter bruk av metall på vegg, rundt vinduene, og også båndtekking av tak. Med en fasade i metall har du et tilnærmet vedlikeholdsfritt bygg, og kan bruke tiden din på annet enn maling og beising. Metall vil også gjøre at linjene i huset fremheves på en unik måte.

Behandling og vedlikehold av metallfasade

Det er mulig å behandle metaller slik at de tåler vær og vind bedre. Når metallet oksiderer, som det gjør med årene, skapes en hinne som gjør det holdbart. Skulle du trenge vedlikehold på en metallfasade kan vi i Blikkenslageriet hjelpe, for eksempel med en anti-rustmaling. Vi kan også bytte ut deler der det trengs, og gå over bygget for båndtekking, fasadebehandling eller takomlegging.

Blikkenslager med lang erfaring

Når du skal velge fagfolk til jobben, er Blikkenslageriet er trygt valg. Vi leverer og monterer det meste innen blikk- og metall, enten det gjelder fasade, tak, pipebeslag eller andre tjenester. Vi tar på oss alle oppdrag innen taktekking, Oslo og omegn.

Vi er stolte av faget vårt, og gjør alltid vårt ytterste for å etterlate et ferdig produkt som kunden er tilfred med. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat, og for å avtale en befaring.

til toppen