Trendy takdesign og stiler for moderne hjem

Taket er ofte en kostbar del av husets fasade, og har samtidig en vesentlig rolle i det å holde kostnader nede når det kommer til vedlikehold og eventuelle innvendige skader. Tak, og derav også takdesign, er også noe som spiller vesentlig inn på husets stil og særegenhet.

En god investering

Det vil derav være en god investering å velge et tak som både passer husets stiluttrykk, og som samtidig ivaretar alle de aspektene et robust, vedlikeholdsvennlig tak skal ha. Takdesign behøver ikke koste så mye heller – det finnes mange gode løsninger som du kanskje ikke har tenkt på.

Når takdesign avgjør

Du kan tenke at valg av tak kan deles opp i to hovedgrupper:

  • tekking som lektes opp
  • tekking som ikke lektes opp.

Hva betyr så dette? Velger du takplater eller takstein i enten tegl eller betong, er dette førstnevnte – altså tak som skal lektes opp. Velger du en form for belegg, slik som takshingel, er det ikke behov for å lekte opp. Du kan la takdesign avgjøre hva du ønsker å benytte.

Ønsker du et rent takdesign, med stål som overflate? Moderne stålplater demper lyd, og du vil neppe plages av lyden av regnet som treffer taket.

Tegl, takstein og klassiske valg

Et moderne hjem kan også bære preg av det tradisjonelle – kanskje teglstein kan gi huset ditt det tidløse preget du ønsker? En metallfasade til bolig kan for eksempel avrundes med takstein, med en overflate som er naturell, glasert eller engobert. Det gir stor frihet for et takdesign som følger boligens estetiske preg.

Blikkenslageriet kan tak

Trenger du en blikkenslager, Akershus som Oslo? Med Blikkenslageriet kan du overlate jobben til dyktige fagfolk med lang fartstid i bransjen. Vi kan bidra med gode ideer, løsninger og et prisgunstig tilbud. Ønsker du noe helt annet, som metallfase til bolig, kan vi også bistå.

Vi er opptatt av å levere et produkt som følger deg og din bolig i lang tid fremover – mest mulig vedlikeholdsfritt. Ring oss i dag for en uforpliktende prat, eller kom innom en tur!

til toppen